RT Crystalline - шаблон joomla Mp3

Sanal Pazar

Ürünlerimizi; SanalPazar.Com sitesindeki Yöresel Sipariş dükkanımız üzerinden Kredi Kartınız ile Peşin yada Taksitle sipariş verebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken SanalPazar.Com a üye olmak ve ürünlerimizi seçip sipariş vermektir.

Neden SanalPazar.Com

Çünkü birden çok banka kredi kartı ile sipariş verebilirsiniz. Ayrıca Peşin Fiyatına Taksitle Alışveriş avantajlarından yararlanabilirsiniz. Ayrıca güvenli alışveriş nedeni ile ürününüzü teslim almadan ödemeniz tam anlamı ile gerçekleşmeyecektir. Ancak ürün teslim aldıktan sonra onayınız ile ödeme gerçekleşmektedir.

İşleyiş:

Kredi kartınız ile verilen siparişleriniz tarafımızdan hazırlanır. Dokuması yapılan halınızın fotoğrafı çekilerek ürün adresinize gönderilir. Ürününüzü teslim aldıktan sonra Müşteri; SanalPazar.Com a kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yapar ve ürünü teslim aldığına dair onay verir. Böylece havuzda bekleyen ürün ücreti hesabımıza aktarılır. Ürün fotoğrafı olmadan ve ürün size kargo görevlisi tarafından teslim edilmeden havuzdaki paranız asla hesabımıza yatırılmaz.

SanalPazar.Com Kimdir

Gold&Metro Grup'un internet alanındaki yatırımlarından biridir.

620.000.000 TL'ye varan 2009 yılı cirosu, 900 üzerinde çalışan sayısı ile, elektronik ve bilgisayar sektörünün önde gelen isimlerinden,


Gold Bilgisayar A.Ş. Metro Elektronik A.Ş Nova Elektronik A.Ş.

Gold Kurumsal
Suntec Elektronik Pegasus Bilgi Teknolojileri A.Ş. Gold Bilişim Kurumsal A.Ş.

e-ticaret

 

sitesini de bünyesinde barındırmakta ve internet teknolojileri üzerine yatırımlarına devam etmektedir.

sanalpazar.com,
grubumuza bağlı Gold İnternet Teknolojileri San. ve Dış Tic. A.Ş.'nin bir yatırımıdır. Bu yatırım, erp uygulamaları, yazılım geliştirme, danışmanlık alanında 20 yılı aşkın bir deneyime sahip, alanının saygın kuruluşlarından IMC Bilişim Teknolojileri A.Ş. ortaklığı ile gerçekleştirilmiştir.

sanalpazar.com ile amacımız, ülkemiz insanının ticarete olan geleneksel yatkınlığını ve becerisini 21. yüzyılın 'internet' dünyasına taşıyabilecekleri bir 'pazar yeri' oluşturmaktır.

Bu amaçla, herkesin hem ürün satabileceği, hem de satın alabileceği bu 'pazar yeri'ni, kullanımı kolay, anlaşılabilir, hızlı, sorunsuz bir site olarak oluşturduk.

Hiç kimse işin finansman tarafını dert etmeden ticaret yapabilsin diye, vade farksız peşin fiyatına taksitle ödeme seçenekleri sunduk.

Alışverişin yeni tadı sanalpazar.com hizmetinizde, pazar sizleri bekliyor....

 

Sanal Pazar Dükkanımız İçin Lütfen Tıklayınız